ONZE BEHANDELINGEN
De behandelingen zorgen voor tijdbesparing in je dagelijkse ochtend routine, bijvoorbeeld omdat jij jouw wenkbrauwen niet meer hoeft bij te tekenen.

Laser Hair removal

Definitieve laserontharing van overmatig en ongewenste haargroei voor mannen en vrouwen. Tijdens de behandeling draagt u een bril ter bescherming van uw ogen. Tijdens de behandeling blaast het koelsysteem constant koude lucht op de huid ter verkoeling en bescherming van de huid.

Deze behandeling boeken

Lashlift/Wimperlifting

Een behandeling van jouw eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Het omkrullen van je wimpers op een hele natuurlijke manier geschikt voor mensen met weinig en/of korte wimpers. Voor een mooi natuurlijk resultaat, mascara en een wimperkrultang zijn overbodig. De wimpers blijven tot wel 8 weken goed zitten.

Deze behandeling boeken

Ombre Powder brows

Met deze techniek van permanente make-up voor de wenkbrauwen wordt op een subtiele wijze gepigmenteerd met een pmu apparaat hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd .Het is semi permanente make-up dat houdt in dat je na een 1,5 tot 2 jaar een touch- up nodig hebt om het mooie resultaat te behouden.

Deze behandeling boeken

Scalp pigmentatie

Bij deze techniek wordt permanente make up in hele kleine puntjes net onder de huid gepigmenteerd. Hiermee simuleer je kort geknipt/geschoren haar. Pigmentatie vervaagd niet. Het beste resultaat verkrijg je in 4 sessies. Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur afhankelijk van de grote van het te behandelen gebied.

Deze behandeling boeken

Stamceltherapie

Stamceltheraphie activeert de haarzakjes met als doel dikker/voller haar. Doormiddel van een miniscule naaldje word een serum aangebracht om zo jouw eigen stamcellen te activeren en het haar weer te laten groeien. Deze behandeling wordt vaak gebruikt bij mensen met dunner worden haar of kale plekken op het hoofd en baard, denk hierbij ook aan de aan de haarlijn. Gemiddeld zijn er 4 behandelingen om de 4 a 6 weken nodig voor het gewenste eindresultaat.

Deze behandeling boeken


    Join our Newsletter


    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us


      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.